Vår verden

Vi er stolte over å drive produkter produsert av mange av verdens ledende navn innen markedene landskapspleie, grøntanlegg og industri.

Vi samarbeider tett med originalutstyrsprodusenter for å sikre at motorene våre får best mulig ytelse i produktene deres, og vi gjennomfører omfattende testing før tilpassing.

Engasjementet vårt i denne prosessen sammen med kvaliteten på motorene våre betyr at kundene kan være trygge på at Powered by Kawasaki betegner et produkt de kan stole på.

Og innsatsen vår for pålitelige løsninger stopper ikke der. Hver eneste Kawasaki-motor som selges, er omgitt av

  • et omfattende servicenettverk av autoriserte forhandlere, støttet av opplæring og systemer fra oss

  • Kawasaki Engines Genuine Parts som sikrer at motorene virker nøyaktig som i designspesifikasjonene

  • en klasseledende garanti som dekker de første bruksår, med dekning for ubegrenset antall timer
Vis mer

Fokus på originalutstyrsleverandører: Spider skråningsklippere

I dag er muligheten for fjernstyrt klipping i vanskelig tilgjengelig eller farlig terreng veletablert. Men i begynnelsen av årtusenet var dette slett ikke tilfellet.

Fagfolk med ansvar for bratte hellinger måtte rett og slett gjøre sitt beste med konvensjonell teknologi, eller i verste fall farlige fremgangsmåter, for å sikre at skråningene ikke ble forsømt.

Det endret seg for 15 år siden, takket være visjonen til Lubomir Dvorak, grunnlegger av DVORAK – svahove sekacky s.r.o., det tsjekkiske selskapet som skapte Spider-klipperne. Da Lubomirs oppfant de første fjernstyrte klipperne designet for å håndtere bratte skråninger og ujevnt terreng, ble det innført en ny og først og fremst sikrere måte å jobbe på.

Siden starten av produksjonen i 2004, har Spider valgt Kawasaki Engines til å drive de prisbelønte profesjonelle gressklipperne. Kawasaki FS541V driver for øyeblikket Spiders originale ILD01-modell, og Kawasakis kraftige FS691V er tilpasset den større ILD02.

Lubomir Dvorak skryter av løsningen med 4-taktsmotorene fra Kawasaki. «Kawasakis FS-motorer er laget for holdbarhet og pålitelig ytelse gang etter gang. Dette er viktig for de krevende miljøene som Spider-klipperne er forventet å fungere i», sier Lubomir. «Lavt drivstofforbruk og høyt kraftmoment er avgjørende for oss, samt motorenes evne til å prestere i bratte skråninger. En viktig funksjon i Spider-klipperne er at de kan klippe i skråninger på opptil 55 grader. Dette gir oss en markedsledende fordel, og Kawasakis trykksmøringssystem gjør dette mulig.»

Andy Pringle, produktansvarlig hos Kawasaki Engines Europe, kommenterer samarbeidet med Dvorak som gjorde Spider-klipperen mulig: «Vi har stor respekt for det Lubomir og teamet hans har utviklet. Ikke bare skapte de et banebrytende produkt, men det kontinuerlige engasjementet for teknisk innovasjon, førsteklasses design og komponenter av høy kvalitet betyr at de har beholdt ledelsen i markedet, og har utviklet et velfortjent rykte som et av de mest innovative selskapene innen landskapspleie i verden.»

Kawasaki vil gjerne gjøre ære på den tsjekkiske distributøren Asko KC s.r.o. for innsatsen deres i begynnelsen av samarbeidet med Spider . «Teamet hos Asko spilte en stor rolle på begynnelsen av Spiders utvikling, og i å finne den beste motorløsningen for produktet», legger Andy Pringle til. «De testet i flere måneder for å sørge for at alle parter var hundre prosent fornøyde med motortilpassingen. Det er takket være Askos innsats at vi alle samarbeider i dag.»

Finn ut mer om Spider skråningsklippere

Vis mer