KME:N TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Kawasaki Motors Europe N.V.:n (jäljempänä ”KME”) tarkoituksena on, että voit hallita henkilötietojasi mahdollisimman paljon. Kun vierailet verkkosivustoillamme, saatamme joutua keräämään henkilötietojasi, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, IP-osoitteen tai sijaintitiedot.

KME ilmoittaa etukäteen ennen kuin se kerää henkilötietojasi verkkosivuiltansa. Jos päätät luovuttaa verkkosivustojemme kautta henkilötietojasi, joita saatamme tarvita – esimerkiksi jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä tilaamasi palvelun tai tuotteen toimittamiseksi tai tilaamasi uutiskirjeen lähettämiseksi – kerromme sinulle, miksi keräämme tällaisia tietoja ja miten käytämme kyseisiä tietoja.

KME:n verkkosivustot saattavat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. KME ei ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen tietosuojailmoituksista eikä sisällöistä.

KME kunnioittaa kaikkien sen verkkosivustoilla vierailevien yksityisyyttä. Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, jotta ymmärrät, miten KME kerää ja käyttää sille luovutettuja henkilötietoja.

1. Mitä tämä tietosuojakäytäntö kattaa?

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa niiden henkilötietojesi käytön, jotka kerätään KME:n verkkosivustojen kautta tai niihin liittyen. Kerättävien henkilötietojen tyyppi voi olla nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

KME ei vastaa muiden verkkosivustojen tietosuojailmoituksista eikä käytännöistä, vaikka

a) voit avata tällaisen kolmannen osapuolen verkkosivuston verkkosivustollamme olevien linkkien kautta tai
b) sinut on ohjattu verkkosivustollemme tällaisen kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta.

KME suosittelee, että käyt läpi kunkin vierailemasi verkkosivuston ilmoitukset ja otat yhteyttä tällaisen verkkosivuston omistajaan tai ylläpitäjään, jos sinulla on huolia tai kysymyksiä.

2. Kuka on vastuussa KME:n verkkosivustoilta kerätyistä henkilötiedoista?

KME hallinnoi KME:n verkkosivustoilta kerättyjä henkilötietoja. KME on siten yleisen tietosuoja-asetuksen ehtojen mukaan luovuttamiesi tietojen hallinnoija.

3. Miten henkilötietojasi käytetään?

KME saattaa käyttää henkilötietoja, joita KME saattaa kerätä verkkosivustoiltansa, sinun ja KME:n välisten sopimusvelvoitteiden täyttämiseen, sisältäen

  • lähettämiisi kyselyihin ja pyyntöihin vastaamisen

  • tekemiesi tilausten ja hakemusten käsittelyn

  • sinun ja meidän välisen sopimuksen hallinnoinnin tai muiden sopimusvelvoitteiden täyttämisen

  • sinulle toimitettavien tavaroiden tai palveluiden toimittamiseen liittyvien ongelmien ennakoinnin tai ratkaisun.

Jos olet antanut etukäteen KME:lle luvan, KME haluaisi käyttää luovuttamiasi tietoja silloin tällöin

a) suorittaakseen markkinatutkimuksia ja myyntitietojen seurantaa
b) tiedottaakseen sinua tuotteista ja palveluista, mihin saattaa sisältyä yhteydenotto puhelimitse tai henkilötietojesi luovuttaminen KME:n tytäryhtiöille, jotka saattavat sijaita ETA-alueen ulkopuolella (mitä koskevat alla mainitut rajoitukset liittyen henkilötietojen siirtämiseen ETA-alueen ulkopuolelle), jotta nämä voivat lähettää sinulle kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä tietoja
c) luodakseen tarpeitasi vastaavia tuotteita tai palveluita; tätä varten KME saattaa ajoittain kysyä, haluatko osallistua sen mielipidekyselyihin.

Jos haluat milloin tahansa, että KME lakkaa käyttämästä henkilötietojasi johonkin tai kaikkiin yllä mainittuihin tarkoituksiin, ilmoita meille siitä sähköpostitse osoitteeseen engines@kawasaki.eu. KME lopettaa tietojesi käytön tällaisiin tarkoituksiin heti, kun se on kohtuullisesti mahdollista.

4. Luovutetaanko tietojasi kolmansille osapuolille?

Meille luovuttamiasi henkilötietoja saatetaan siirtää Euroopan talousalueen (jäljempänä ”ETA”) ulkopuolisiin maihin osana tuotteita ja palveluita, joita tarjoamme verkkosivustojemme kautta. Tätä voi tapahtua esimerkiksi, jos jokin palvelimistamme sijaitsee joskus ETA-alueen ulkopuolisessa maassa tai jokin palveluntarjoajistamme sijaitsee ETA-alueen ulkopuolisessa maassa.

Koska KME on maailmanlaajuisen organisaation, Kawasaki Heavy Industriesin tytäryhtiö, saatamme joutua siirtämään tietojasi pääkonttoriimme tai muihin tytäryhtiöihin, jotka sijaitsevat ETA-alueen ulkopuolella. Jos KME aikoo siirtää tietojasi tällä tavalla ETA-alueen ulkopuolelle, KME ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen tietosuojaoikeuksiesi noudattamisen ja varmistaa, että asianmukaiset suojatoimet toteutetaan. KME siirtää henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle vain, kun KME:llä on laillinen peruste tehdä niin, esimerkiksi kun KME on saanut nimenomaisen suostumuksesi tai kun siirto on tarpeellinen sopimuksen täytäntöönpanoa varten.

Tässä tietosuojakäytännössä mainittuja tapauksia lukuun ottamatta KME ei luovuta mitään henkilötietojasi ilman lupaasi, paitsi jos KME:llä on lakisääteinen oikeus tai velvollisuus tehdä niin (esimerkiksi lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai petoksen tai muun rikoksen ehkäisemiseksi) tai jos KME uskoo, että sellainen toimi on välttämätön elintärkeiden etujesi tai muun henkilön etujen suojelemiseksi.

Kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi, meille luovuttamasi henkilötiedot saatetaan joutua siirtämään kolmansille osapuolille, jotta voimme toimittaa pyytämäsi palvelun tai tuotteen. Tällaisessa tapauksessa KME ryhtyy kaikkiin välttämättömiin toimenpiteisiin, jotta tietosuojaoikeuksiesi suojelu jatkuu, ja varmistaa asianmukaisten suojatoimien toteuttamisen.

5. Käyttääkö KME evästeitä?

KME saattaa tallentaa joitain tietoja (tunnetaan yleisesti nimellä ”evästeet”) tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivustoillamme. KME voi lukea nämä evästeet informaatiotarkoituksiin, kun vierailet uudelleen verkkosivustoillamme. KME:n hyväksymiesi evästeiden kautta keräämät tiedot ovat tyypiltään tietokonekohtaisia, ja ne sisältävät IP-osoitteen, päivämäärän ja ajankohdan, jolloin tietokoneeltasi on käyty verkkosivustoilla, tiedon siitä, mitä verkkosivustojen osia on katseltu, ja tiedon siitä, onnistuiko pyydettyjen verkkosivujen välittäminen.

KME käyttää evästetietoja, jotta se voi parantaa tietämystä verkkosivustojensa käytöstä ja varmistaa, että verkkosivustot toimivat optimaalisella tavalla. KME voi näin parantaa sinulle suuntaamaansa verkkotarjontaa ja tarjota nautittavan ja innovatiivisen verkkokokemuksen.

Mitä evästeitä käytämme?

_ga, _gid, _gat_UA-41303640-1:
Nämä evästeet ovat Googlen käyttämiä, ja ne tallentavat tiedon siitä, mitä teet verkkosivustoillamme.  Ne ovat täysin anonyymejä; ne eivät tallenna eivätkä lähetä mitään tunnistettavissa olevia henkilötietoja. Lue lisää…

__cfduid:
Käytetään vierailijan käyttämään IP-osoitteeseen perustuvien tietoturvarajoitusten ohittamiseen.

ARRAffinity:
Mahdollistaa sen, että palvelu valitsee oikean ilmentymän, jota asiakas on käyttänyt tekemiensä pyyntöjen toteuttamiseen.

__RequestVerificationToken:
Estää linkin väärentämisen ja sen aktivoinnin käyttäjän toimesta.

YourAuthCookie:
Tämä eväste pitää käyttäjän kirjautuneena verkkosivustomme kirjautumista edellyttäviin osioihin, jotta käyttäjän ei tarvitse syöttää kirjautumistietoja kuin kerran sivustolla vierailunsa aikana. Sen voimassaolo umpeutuu suljettaessa selain.

ASP.NET_SessionId:
Eväste, jota käytetään käyttäjäistunnon tunnistukseen palvelimella. Istunto on alue palvelimella, jota voidaan käyttää tietojen tallentamiseen http-pyyntöjen välillä.

cookieconsent_status:
Säilyttää tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt evästeilmoituksen.

agreedTerms:
Säilyttää tiedon siitä, onko käyttäjä hyväksynyt käyttöehdot.

Voiko evästeet poistaa käytöstä?
Ehdottomasti. Selaimen avulla on normaalisti mahdollista pysäyttää evästeiden hyväksyminen tai niiden hyväksyminen tietyltä verkkosivustolta. Tämä kuitenkin todennäköisesti vaikuttaa verkkosivustokokemukseen; ilman evästeiden käyttöä emme esimerkiksi voi tietää, onko käyttäjä kirjautuneena sisään.

Kaikki modernit selaimet sallivat evästeasetusten muuttamisen. Nämä asetukset löytyvät yleensä selaimen valikosta ”Asetukset” tai ”Määritykset”. Seuraavat linkit saattavat auttaa ymmärtämään kyseisiä asetuksia. Muussa tapauksessa löydät lisätietoa selaimesi kohdasta ”Ohje”.

Evästeasetukset Internet Explorerissa
Evästeasetukset Firefoxissa
Evästeasetukset Chromessa
Evästeasetukset Safarissa

6. Mitkä ovat oikeutesi KME:lle luovuttamiesi henkilötietojen suhteen?

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on useita henkilötietojesi käyttöä koskevia oikeuksia, joita KME kunnioittaa ja jotka se pyrkii kaikin keinoin takaamaan.  Jos haluat tietää lisää oikeuksistasi, avaa tämä linkki: https://www.eugdpr.org

7. Muuttuuko tämä tietosuojailmoitus?

KME saattaa ajoittain tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Jos KME tekee huomattavia muutoksia tapaan, jolla se käyttää henkilötietojasi, KME julkaisee nämä muutokset tällä sivulla ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuttaa asetuksiasi tarvittaessa. Tarkastathan tietosuojakäytäntömme säännöllisesti.

8. Kehen sinun tulee ottaa yhteyttä, jos haluat kysyä jotain tai tehdä valituksia?

Jos sinulla on tätä tietosuojakäytäntöä tai henkilötietojesi käyttöä koskevia kysymyksiä, kommentteja, pyyntöjä tai valituksia, ota yhteyttä postitse osoitteella Kawasaki Motors Europe N.V. Engine Department, 1 Dukes Meadow, Millboard Road, Bourne End, Bucks, SL8 5XF, Yhdistynyt kuningaskunta, tai sähköpostitse osoitteella engines@kawasaki.eu